Med 60 års
Gemensam erfarenhet

Behörighetsbevis

Vår ambition är att fokusera på bra golv för bra affärer™

Att till kommersiella butiksföretag, bilhallar, trapphus, flygplatser och andra offentliga utrymmen, erbjuda nya golv till hög kvalitet, hantverkskunnighet och flexibilitet när det gäller läggning och till attraktiva priser.

Rätt golv i rätt miljö

Vi kan antingen lägga er valda platta eller så tar vi fram plattor i samarbete med er. Vi samarbetar med de flesta distrubitörer idag. Det viktigaste för oss är att ni får ett golv i er smak med bra kvalitet och med lång livslängd. Vi kan också erbjuda underhållsavtal eller skötselanvisningar för era golv.

LIDGOLWs affärsidé

LIDGOLWs fokus är ”Bra golv för bra affärer” och att leverera ett helhetskoncept. LIDGOLW tar ansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan från lagt golv till dagligt golvunderhåll. LIDGOLWs affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv, säker, och kvalitativ golventreprenad inklusive servicetjänster, kunden får slitstarka, estetiska och tilltalande golv till t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Hos LIDGOLW får du en firma som tar ansvar hela vägen och lämnar omfattande garantier. LIDGOLW har ett stort utbud av olika typer av klinkergolv, marmorgolv, stengolv, granitkeramikgolv, kakel, terrazzogolv ja olika golvmaterial helt enkelt, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål. Ett kostnadseffektivt, säkert och kvalitativ utfört arbete av LIDGOLW till högsta kvalitet på utfört arbete och detta oavsett kvalitetsnivå på materialval för golvläggning, golvbehandling, golvsupport eller skötselanvisningar.

Vi har nu lagt golv i över 200 storbutiker i Norden

Vi är nu en av branschens ledande butiksplattläggningsföretag sedan starten för nästan 10 år sedan. Vi har även lagt flertalet gallerior, bilhallar, arenor och flygplatser. Vi som startat verksamheten har båda arbetat med golv för butiker och stormarknader i Norden. Mikael i över 20 år som plattsättare. Idag jobbar han som projektledare och ansvarar för kvalitet och flexibilitet. Carl-Johan har arbetat i drygt 30 år som projektledare och idag som säljare och VD inom företaget. Vi är båda auktorisationsutbildade inom branschorganisationen PER (Plattsättnings Entreprenörernas Riksförbund). Med beställare som ICA, Konsum, CityGross, Jula, Rusta m fl. Vi bygger vidare på dessa erfarenheter och tillsammans med butiksnäringen i Sverige fortsätter att lägga grunden för ytterligare många fler bra affärer.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från er!

Växelnr: +46 510-48 92 92

cj.lundgren@lidgolw.se

    LIDGOLW på Instagram #lidgolw